fbpx

Un nou centru DigiRay în Baia Mare

Radiografia dentară în timpul sarcinii
iulie 12, 2021
Un nou centru DigiRay în Satu Mare
septembrie 23, 2021

Preocupându-ne constant să răspundem nevoilor medicilor parteneri, pacienților noștri și să oferim într-un singur loc << One Stop Scanning Shop>> toată gama de servicii de imagistică maxilo-facială și tehnică dentară digitală, am inaugurat cea de a doisprezecea clinică de radiologie dentară DigiRay, de această dată în Baia Mare.

Fie că este vorba despre radiografii dentare 2D, tomografii dentare 3D (CBCT), teleradiografii, scanări intraorale, fotografii ortodontice, pachete ortodontice, te așteptăm în centrul de radiologie dentară DigiRay Baia Mare, situat pe strada Progresului nr. 52.

Întreaga aparatură din dotarea noului centru de imagistică DigiRay, provine de la leaderi în domeniul imagisticii dentare. Combinația dintre cea mai nouă tehnologie și personalul extrem de bine pregătit sunt motivele datorită cărora pacienții noștri sunt expusi unui nivel minim de radiații, în timp ce medicul stomatolog beneficiază de informații prețioase pentru un diagnostic precis, pe baza unor imagini de o înaltă rezoluție și claritate.

Centrul de radiologie și tomografie dentară DigiRay Baia Mare va reprezenta un nou reper de calitate în imagistică dentară, deschizându-și ușile nu doar pentru pacientii din țară ci și pentru cei din afara granițelor.

Ce tipuri de radiografii pot efectua în centrul DigiRay din Baia Mare?

În centrul nostru din Baia Mare efectuăm radiografii 2D, radiografii 3D CBCT, precum și pachete ortodontice și scanări intraorale.

Cât costă o radiografie dentară?

Prețul investigațiilor diferă în funcție de tipul de investigație care ți-a fost recomandat de către medicul stomatolog.

Aici poți vedea gama completă de servicii pe care le oferim și tarifele aferente.

Este necesară programarea pentru efectuarea radiografiilor dentare?

Nu ai nevoie de programare, deci poți veni oricând îți este convenabil.

Programarea este necesară doar în cazul fotografiilor ortodontice și a scanărilor intraorale. Pentru aceste servicii te poți programa telefonic: 0365913 sau direct pe site

Ce program de funcționare are centrul de radiologie și tomografie dentară DigiRay Baia Mare?

Te așteptăm în centrul DigiRay Baia Mare, de luni până sâmbătă:

Luni – Vineri: 08:00 – 19:30

Sâmbătă: 09:00 – 12:30

În cât timp primesc rezultatele investigațiilor radiologice?

Rezultatele se eliberează pe loc în cazul radiografiilor 2D şi 3D, iar pentru dosarele cu prelucrări de imagini, în câteva ore.

Locațiile centrelor de imagistică dentară DigiRay

DigiRay are prezență națională extinsă, funcționând în 8 orașe, cu 12 centre deschise în România și cu planuri de extindere în toată țara.

Ne găsești în Baia Mare, București, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș, Bistrița, Zalău.

Vezi adresele locațiilor DigiRay:

În Baia Mare ne găsești pe Str. Progresului nr. 52. Ne poți contacta telefonic pe numărul 0365913 sau pe email: baiamare@digiray.ro

În oricare dintre cele 12 centre de radiologie și tomografie dentară DigiRay pacienții vor beneficia de investigații radiologice de calitate!

Alege siguranța, confortul și eficiența! Apelează la centrele de radiologie DigiRay!

Urmărește-ne pe social media Facebook și Instagram

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+