fbpx

FAQ

Întrebări frecvente din partea medicilor

Comanda se face pe baza unei fișe de laborator în care se specifică sistemul de implant utilizat și tipul de ghid chirurgical dorit. Se comunică situația pacientului către tehnicienii noștri, pentru a stabili metoda de abordare particulară fiecărui caz. În funcție de aceasta, se decide care sunt următorii pași în realizarea ghidului. Se poate opta pentru un ghid chirurgical complet ghidat, caz în care medicul trebuie sa dețină kit-ul de chirurgie ghidată sau parțial ghidat, caz în care DigiRay oferă trusa universală In2Guide.
Pentru planificarea implantelor în cabinetul sau clinica dumneavoastră, se pot utiliza modulele In2Guide Planner sau In2Guide Pro pe care le puteti obține gratuit de la DigiRay.
Amprentarea digitală se realizează pe baza unei programări și a fișei de trimitere, în care se specifică tipul de scanare intra-orală dorita (hemiarcadă, arcadă completă +/- ocluzie) și adresa de e-mail unde se dorește trimiterea fișierelor.
Ghidurile chirurgicale realizate de DigiRay se pot folosi în protocol “full guided” pe o bază largă de sisteme de implanturi printre care: Megagen , Bredent, Alpha Bio, Implantium, Zimer, Camlog, D-max, Dentis, MIS, Glidewell, Implant Direct, Keystone, Nobel, Osstem, Straumann, Core 1; pentru alte sisteme de implante, puteți folosi trusa noastră universală în protocol “partially guided”.
Cu ajutorul scannerului intra-oral 3Shape TRIOS®, putem realiza amprentarea digitală a arcadelor dentare, a preparațiilor, implantelor, modelelor de studiu, antagoniștilor și ocluziei.
Comanda se face pe baza unei fișe de laborator, trimisă la DigRay alături de amprenta digitală sau clasică.
DigiRay realizează mai multe tipuri de lucrări protetice: provizorii, metalo-ceramice, integral ceramice și lucrări protetice pe implanturi.
Termenul de execuție pentru lucrări protetice este de 3 zile pentru substructuri și 3-5 zile pentru partea estetică. Termenele pot fi discutate cu tehnicienii noștri care vă vor răspunde cu promptitudine.
Printre analizele ortodontice efectuate la DigiLab, se regăsesc: Bolton, Korkhaus-Schwartz, Overbyte / Overjet, harta ocluzală, cross section, cross section-arc, set-up-uri ortodontice, comparația modelelor.
Wax-up-ul digital sau classic, se poate realiza după o scanare intra-orală sau după amprentarea clasică a situației pacientului, menționând specificațiile dorite.
BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+