fbpx

Despre DigiRay

DigiRay este rețeaua de imagistică dentară și maxilo-facială cea mai apreciată de către medicii dentiști din România care vor să aibă la dispoziție competențe înalte și furnizarea de servicii personalizate în radiologie și tehnică dentară digitală. Suntem pasionați de această industrie și în tot ceea ce facem avem în minte pacientul și medicul dentist. Le știm nevoile deoarece am fost și de o parte și de cealaltă a baricadei.

Vrem să ajutăm medicii care își fac cu dedicare munca, pe cei care vor să-și crească rata de succes în tratamentele stomatologice și cărora le pasă de urmările tratamentelor în timp. Pentru că sunt importante atât o bună experiență și cunoștințe, cât și o conectare permanentă la tehnologie și informații noi.

Funcționând ca un One Stop Scanning Shop în imagistică și tehnică dentară digitală, DigiRay este un real partener pentru medicii dentiști, punând la dispoziția acestora radiografii, prelucrări precise ale imaginilor, analize digitale, scanări intraorale, ghiduri chirurgicale, alignere ortodontice și lucrări protetice.

Toate acestea fac ca medicii dentiști să beneficieze  de o expertiză multidisciplinară care conduce la un diagnostic rapid, corect și rezultate predictibile ale intervențiilor.

DigiRay este unica rețea de clinici de radiologie care furnizează ghiduri chirurgicale printate 3D pentru toate sistemele de implanturi din România.

Echipa dedicată, multidisciplinară, integrarea cu laboratorul de tehnică dentară, controlul centralizat al calității investigațiilor, precum și aplicația digitală dedicată, sunt cele care salvează timp și resurse pentru medicii dentiști care aleg să colaboreze cu DigiRay.

Beneficiile colaborarii cu DigiRay

DigiRay își concentrează eforturile, în întreaga activitate, către oferirea de soluții de înaltă precizie și acuratețe, acționând ca un partener pentru medicii dentiști, făcând munca acestora mai ușoară, mai precisă, mai relevantă din punct de vedere calitativ pentru oamenii pe care îi tratează.

Pentru medic

Beneficiile pacientului DigiRay

Datorită aparaturii moderne cu care sunt dotate toate centrele noastre de radiologie, reușim să protejăm sănătatea pacienților noștri, realizând radiografii de maximă claritate cu o expunere minimă la radiații.

Pentru că realizăm cât de prețios este timpul dumneavoastră, în centrele de radiologie DigiRay nu este necesară programarea în prealabil pentru efectuarea unei radiografii dentare, investigaţiile se realizează în momentul sosirii în clinică.

Rezultatele se eliberează pe loc în cazul radiografiilor 2D şi 3D, iar pentru dosarele cu prelucrări de imagini, în câteva ore.

Rezultatele investigaţiilor se livrează pacientului sub formă de print- pe film sau hârtie foto, pe e-mail sau prin canalele proprii de comunicare ale clinicii (aplicaţia mobilă DigiRay, aplicaţia Web DigiRay).

Prin tot ceea ce facem, din punct de vedere tehnic, al organizării echipelor și accesibilității, la DigiRay suntem preocupați ca medicii și pacienții acestora să economisească timp, efort suplimentar și resurse financiare.

BUY NOW
În perioada 𝟏 - 𝟑 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 2023, centrele de radiologie dentară DigiRay vor fi închise.
+