fbpx

Un nou centru DigiRay în Satu Mare

Un nou centru DigiRay în Baia Mare
septembrie 22, 2021
DigiRay Constanta
Un nou centru DigiRay în Constanța
februarie 9, 2022

DigiRay Satu Mare

DigiRay a inaugurat un nou centru de radiologie și tomografie dentară la Satu Mare, ajungând până în prezent la o rețea de treisprezece clinici de imagistică dentară.

În pofida pandemiei, DigiRay a decis să continue procesul de expansiune, conștientizând mai mult decât oricând importanța sănătății și inclusiv cea a sănătății orale.

Prin intermediul clinicilor DigiRay, pacienții au acces la servicii de imagistică dentară și maxilo-facială la standarde înalte de calitate.

DigiRay – One Stop Scanning Shop

Clinica DigiRay Satu Mare este construită având la bază conceptul de One Stop Scanning Shop, concept implementat cu success în întreaga rețea DigiRay.

Centrele de tip One Stop Scanning Shop ne permit prin intermediul tehnologiei, să construim cazul pacientului în plan virtual şi, prin scanări 3D, să colectăm toate datele necesare pentru a planifica şi executa cu predictibilitate maximă tratamentele stomatologice.

Funcționând ca un One Stop Scanning Shop în imagistică și tehnică dentară digitală, DigiRay este un real partener pentru medicii dentiști, punând la dispoziția acestora radiografii, prelucrări precise ale imaginilor, analize digitale, scanări intraorale, ghiduri chirurgicale, alignere ortodontice și lucrări protetice.

Beneficiile pacientului DigiRay Satu Mare

  • Expunere minimă la radiații
  • Servicii rapide și sigure
  • Profesionalism

Combinația dintre cea mai nouă tehnologie și personalul extrem de bine pregătit sunt motivele datorită cărora pacienții noștri sunt expusi unui nivel minim de radiații, în timp ce medicul stomatolog beneficiază de informații prețioase pentru un diagnostic precis, pe baza unor imagini de o înaltă rezoluție și claritate.

În centrele de radiologie DigiRay suntem dedicați să oferim pacienților noștri cele mai sigure și confortabile experiențe posibile. Din acest motiv toate centrele noastre de radiologie sunt dotate cu aparatură radiologică digitală de ultimă generaţie, care respectă principiul 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗔 (As low as reasonably achievable).

Ai nevoie de o radiografie dentară rapidă și de cea mai înaltă calitate?

Fie că este vorba despre radiografii dentare 2D, tomografii dentare 3D (CBCT), teleradiografii, scanări intraorale, fotografii ortodontice, pachete ortodontice, te așteptăm în centrul de radiologie dentară DigiRay Satu Mare, situat pe strada Piața Libertății nr.3

Cât costă o radiografie dentară?

Prețul investigațiilor diferă în funcție de tipul de investigație care ți-a fost recomandat de către medicul stomatolog. Aici poți vedea gama completă de servicii pe care le oferim și tarifele aferente.

Este necesară programarea pentru efectuarea radiografiilor dentare?

Nu ai nevoie de programare, deci poți veni oricând îți este convenabil.

Programarea este necesară doar în cazul fotografiilor ortodontice și a scanărilor intraorale. Pentru aceste servicii te poți programa telefonic: 0365913 sau direct pe site

Ce program de funcționare are centrul de radiologie și tomografie dentară DigiRay Satu Mare?

Te așteptăm în centrul DigiRay Satu Mare, de luni până sâmbătă:

Luni – Vineri: 08:00 – 19:30

Sâmbătă: 09:00 – 12:30

Adresă: Piața Libertății nr.3

În cât timp primesc rezultatele investigațiilor radiologice?

Rezultatele se eliberează pe loc în cazul radiografiilor 2D şi 3D, iar pentru dosarele cu prelucrări de imagini, în câteva ore.

Locațiile centrelor de imagistică dentară DigiRay

DigiRay are prezență națională extinsă, funcționând în 9 orașe, cu 13 centre deschise în România și cu planuri de extindere în toată țara.

Ne găsești în Satu Mare, Baia Mare, București, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș, Bistrița, Zalău.

Vezi adresele locațiilor DigiRay:

În Satu Mare ne găsești pe Str. Piața Libertății nr.3. Ne poți contacta telefonic pe numărul 0365913 sau pe email: satumare@digiray.ro

În oricare dintre cele 13 centre de radiologie și tomografie dentară DigiRay pacienții vor beneficia de investigații radiologice de calitate!

Alege siguranța, confortul și eficiența! Apelează la centrele de radiologie DigiRay!

Urmărește-ne pe social media Facebook și Instagram

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+