fbpx

De ce să alegi să-ți faci un set ortodontic complet la DigiRay București?

Radiologie dentara DigiRay Bucuresti
Ce tipuri de radiografii dentare poți realiza în centrele DigiRay București
mai 29, 2024
DigiRay Cluj-Napoca Str. Fabricii Nr.4
Am deschis noul centru DigiRay Mărăști în Cluj-Napoca
iunie 11, 2024
Seturi ortodontice Bucuresti

Centrele DigiRay București fac parte din cea mai mare rețea de radiologie și tomografie dentară din țară. Cu 25 de centre în 18 orașe din România, DigiRay reușește să aducă rezultate de calitate tuturor pacienților care ne calcă pragul zilnic. Din gama de servicii oferită de DigiRay București face parte și setul ortodontic complet, care se poate realiza cu programare.

Calitatea serviciilor oferite de centrele de radiologie dentară DigiRay

Portofoliul nostru de servicii DigiRay București include, pe lângă radiografii  dentare 2D și tomografii CBCT, și seturi ortodontice complete, care ajută la diagnosticarea și tratarea corespunzătoare a afecțiunilor din spectrul ortodontic. Aparatura cu care sunt dotate centrele este una ce folosește tehnologie de ultimă generație. Tocmai de aceea rata de acuratețe a rezultatelor este foarte ridicată. Suntem în contact permanent cu medicii specialiști, ca rezultatele oferite să reflecte cât mai bine nevoile pacienților.

În centrele de radiologie dentară DigiRay București oferim pacienților cele mai sigure și confortabile experiențe, cu aparatură radiologică digitală de ultimă generaţie, care respectă principiul ALARA (As Low As Reasonably Achievable). Acest lucru înseamnă că putem să oferim radiografii și tomografii dentare digitale de înaltă precizie, cu o expunere minimă la radiații a pacientului.

Ce conține un set ortodontic complet?

Setul ortodontic complet se realizează la recomandarea medicului ortodont și poate conține următoarele investigații:

  • scanare intraorală
  • fotografii ortodontice
  • radiografie panoramică OPG
  • teleradiografie
  • analiză foto
  • analiză cefalometrică

Pentru ce se recomandă un set ortodontic complet?

Acest set de investigații sunt realizate de regulă pre-tratament ortodontic, pentru a stabili care este varianta cea mai potrivită pentru pacient, sau când este vorba de niște cazuri mai complicate, unde e nevoie de analizarea tuturor parametrilor. Pe lângă asta, setul ortodontic se realizează și post-tratament ortodontic, pentru a urmări care sunt rezultatele obținute, respectiv dacă se observă o schimbare la nivelul dentiției pacientului.

Unde poți realiza seturi ortodontice complete în București?

În prezent, în București, avem disponibile 4 centre de radiologie dentară DigiRay, unde poți beneficia de servicii premium:

  • DigiRay – Radiologie dentară, Calea Floreasca 169 (Sector 1)
  • DigiRay – Radiologie dentară, Șoseaua Colentina 3B, Bl.33B (Sector 2)
  • DigiRay – Radiologie dentară, Bulevardul Carol I, Nr. 68 (Sector 2)
  • DigiRay – Radiologie dentară, Bulevardul Alexandru Obregia, nr.16, bl.16 (Sector 4)

Consultă aici lista completă de prețuri pentru radiologie dentară digitală DigiRay în București.

Ai nevoie de programare?

Pentru realizarea fotografiilor ortodontice și a scanărilor intraorale în oricare din cele 4 centre DigiRay din București este necesară realizarea unei programări în prealabil.

Apelează cu încredere la oricare din centrele de radiologie DigiRay din București, unde calitatea rezultatelor și confortul pacientului sunt pe primul loc mereu!

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+