fbpx

Am deschis noul centru DigiRay Mărăști în Cluj-Napoca

Seturi ortodontice Bucuresti
De ce să alegi să-ți faci un set ortodontic complet la DigiRay București?
mai 29, 2024
DigiRay are în București 4 locații
În ce locații DigiRay poți realiza o radiografie dentară digitală în București
iunie 11, 2024
DigiRay Cluj-Napoca Str. Fabricii Nr.4

DigiRay Cluj-Napoca Str. Fabricii Nr.4

Suntem încântați să vă anunțăm o nouă etapă în extinderea rețelei noastre de radiologie dentară. DigiRay a deschis un nou centru în Cluj-Napoca, marcând astfel 𝐚𝐥 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐞𝐚 centru în acest oraș vibrant și al 𝟐𝟔 -lea din întreaga țară.

Noul centru DigiRay Cluj-Napoca este situat pe Str. Fabricii Nr.4, într-o zonă ușor accesibilă. Ne bucură nespus faptul că am pus pe harta centrelor noastre de imagistică și cartierul Mărăști și că rezidenții din această zonă vor avea în proximitate servicii de imagistică de cea mai înaltă calitate.

Locațiile centrelor de radiologie dentară DigiRay Cluj-Napoca

Împreună cu noul centru deschis în Mărăști, avem un total de 4 locații DigiRay în Cluj-Napoca, care vă stau la dispoziție cu investigații de ultimă generație și personal amabil:

  • DigiRay Observatorului – Observatorului Nr. 1-3
  • DigiRay Titulescu – Nicolae Titulescu Nr. 18
  • DigiRay Primăverii Primăverii Nr. 2
  • DigiRay Mărăști – Fabricii Nr.4

Serviciile disponibile în centrele de radiologie dentară DigiRay Cluj-Napoca

În noul centru DigiRay Mărăști vei putea beneficia de următoarele servicii de imagistică dentară:

  • radiografii dentare 2D
  • tomografii dentare 3D (CBCT)
  • teleradiografii
  • scanări intraorale
  • fotografii ortodontice
  • pachete ortodontice

Trebuie menționat faptul că noul centru este un One Stop Scanning Shop, unde pacienții pot veni să realizeze orice investigație au nevoie din spectrul imagisticii dentare. Efectuarea radiografiilor se realizează rapid, iar rezultatele se primesc pe loc, în ceea ce privește radiografiile 2D și 3D

De ce să alegi serviciile DigiRay

Rețeaua națională de imagistică dentară și maxilo-facială DigiRay s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, punând mereu în prim plan profesionalismul și calitatea serviciilor.

Pacienții care vin în centrele noastre primesc rezultatele rapid, au parte de interacțiuni pline de amabilitate cu asistenții noștri și pleacă mereu mulțumiți de serviciile prestate.

Un alt aspect care ne preocupă constant este comunicarea cu medicii specialiști, cărora încercăm să le răspundem tuturor cerințelor, ori de câte ori au nevoie de asistență și informații suplimentare.

Program și informații de contact – DigiRay Cluj-Napoca  Str. Fabricii Nr.4

Dacă ai nevoie să ne faci o vizită în noul nostru centru de radiologie dentară, ține cont că programul de funcționare este următorul:

Luni – Vineri: 08:00 – 19:30

Sâmbătă: 09:00 – 12:30

Duminică: închis

Pentru realizarea radiografiilor 2D și 3D nu este nevoie de programare, iar pentru informații suplimentare ne poți contacta la nr. de telefon 0773.935.591 sau pe email cluj@digiray.ro.

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+