fbpx

Un nou centru DigiRay în Râmnicu Vâlcea

DigiRay Botosani
Un nou centru DigiRay în Botoșani
aprilie 12, 2022
Un nou centru DigiRay în Pitești
iunie 9, 2022
Radiologie dentara

Radiografie dentara

Diversitatea afecțiunilor întâlnite în cabinetele stomatologice nu mai este o noutate pentru nimeni. Această diversitate a dus automat la nevoia identificării unor tratamente dentare cât mai precise și în speță, a unor servicii în concordanță cu evoluția tehnologiei din medicina dentară.

Pentru a propune tratamente performante și a răspunde cerințelor actuale atât ale medicilor, cât și ale pacienților, am inaugurat un nou centru DigiRay în Râmnicu Vâlcea.

Beneficiile pacientului DigiRay Râmnicu Vâlcea

  • Expunere minimă la radiații
  • Servicii rapide, sigure și preventive
  • Tehnologie de ultimă generație
  • Personal specializat
  • Mediu plăcut și confortabil

Preocuparea pacienților pentru sănătatea orală, mai exact pentru tratamente eficiente și cu rezultate de lungă durată, a crescut vizibil.

În acest sens, cea mai nouă tehnologie și personalul extrem de bine pregătit sunt instrumentele care îndreaptă pacientul spre o schemă de tratament completă. De asemenea, toate clinicile noastre sunt dotate cu aparatură radiologică digitală de ultimă generaţie, care respectă principiul 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗔 (As low as reasonably achievable).

Ce tipuri de radiografii pot efectua în centrul DigiRay din Râmnicu Vâlcea?

În centrul nostru din Râmnicu Vâlcea efectuăm radiografii 2D, radiografii 3D CBCT, precum și pachete ortodontice și scanări intraorale.
Prețul investigațiilor diferă în funcție de tipul de investigație care ți-a fost recomandat de către medicul stomatolog. Aici poți vedea gama completă de servicii pe care le oferim și tarifele aferente.

Este necesară programarea pentru efectuarea radiografiilor dentare?

Nu ai nevoie de programare, deci poți veni oricând îți este convenabil.
Programarea este necesară doar în cazul fotografiilor ortodontice și a scanărilor intraorale. Pentru aceste servicii te poți programa telefonic: 0365913 | 0773376867 sau direct pe site-ul nostru.

Ce program de funcționare are centrul de radiologie și tomografie dentară DigiRay Râmnicu Vâlcea?

Te așteptăm în centrul DigiRay Râmnicu Vâlcea, de luni până sâmbătă:
Luni – Vineri: 08:00 – 19:30
Sâmbătă: 09:00 – 12:30
Adresă: Calea lui Traian, nr. 129, bloc L. parter

În cât timp primesc rezultatele investigațiilor radiologice?

Timpul de transmitere a rezultatelor diferă în funcție de tipul de radiografie făcută. Rezultatele se eliberează pe loc în cazul radiografiilor 2D şi 3D, iar pentru dosarele cu prelucrări de imagini, în câteva ore.

Unde ne găsești?

În Râmnicu Vâlcea ne găsești pe Calea lui Traian, nr. 129, bloc L. parter. Ne poți contacta telefonic pe numărul 0365913 sau pe email: valcea@digiray.ro

În oricare dintre cele 22 centre de radiologie și tomografie dentară DigiRay pacienții vor beneficia de investigații radiologice de calitate!

Alege siguranța, confortul și eficiența! Apelează la centrele de radiologie DigiRay!

 

 

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+