fbpx

Un nou centru DigiRay în Pitești

Radiologie dentara
Un nou centru DigiRay în Râmnicu Vâlcea
iunie 9, 2022
DigiRay Galati
Un nou centru DigiRay în Galați
iulie 25, 2022

DigiRay Ramnicu Valcea

Din 2008, activitatea noastră facilitează diagnosticarea și planificarea cazurilor de către medicii stomatologi colaboratori prin crearea și prelucrarea unor imagini radiografice de înaltă calitate.

DigiRay continuă extinderea la nivel național, inaugurând un nou centru de radiologie maxilo-facială. Deschiderea centrului DigiRay Pitești reprezintă un pas important în întărirea prezenței rețelei de imagistică dentară în principalele regiuni ale țării și totodată în creșterea numărului de pacienți mulțumiți.
Prin deschiderea centrului de radiologie și tomografie dentară DigiRay Pitești, rețeaua DigiRay deține 22 centre în 16 orașe din România.

Ce tipuri de radiografii pot efectua în centrul DigiRay din Pitești?

În centrul nostru din Pitești efectuăm radiografii 2D, tomografii dentare CBCT, precum și pachete ortodontice și scanări intraorale.

Aparatura care compune noul centru DigiRay, provine de la leaderi în domeniul imagisticii dentare. Tehnologia ultramodernă conturează perfect pregătirea personalului nostru, împreună fiind principala traiectorie în diagnosticarea precisă și stabilirea unui tratament corect pentru fiecare pacient.

Localizare:

Ne găsiți pe strada Bulevardul I.C.Brătianu, bloc B4
Ne poți contacta telefonic pe numărul 0365913 sau pe email: pitesti@digiray.ro

Ce program de funcționare are centrul de radiologie și tomografie dentară DigiRay Pitești?

Te așteptăm în centrul DigiRay Pitești, de luni până sâmbătă:
Luni – Vineri: 08:00 – 19:30
Sâmbătă: 09:00 – 12:30
Adresă: Bulevardul I.C.Brătianu, bloc B4

În cât timp primesc rezultatele investigațiilor radiologice?

Rezultatele se eliberează în funcție de serviciul solicitat: pe loc în cazul radiografiilor 2D şi 3D, iar pentru dosarele cu prelucrări de imagini, în câteva ore.

În centrele DigiRay punem siguranța pacienților și a personalului nostru pe primul loc. În acest sens, evităm răspândirea virusului COVID-19 printr-o serie de măsuri recomandate (purtarea măștii de siguranță, respectarea distanțării sociale, respectarea numărului de persoane dintr-o încăpere, utilizarea dezinfectantului de mâini).

Alege siguranța, confortul și eficiența! Apelează la centrele de radiologie DigiRay!

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+