fbpx

Ghidurile Chirurgicale DigiRay

Workshop “Navigarea CBCT utilizand softul OnDemand3D” Craiova
iulie 15, 2020

Ghidurile chirurgicale DigiRay – pentru un tratament Atraumatic | Predictibil | Funcțional | Estetic

Stomatologia este una dintre cele mai dinamice ramuri ale medicinei și un domeniu în care progresul tehnologic și digitalizarea produc în permanență soluții noi pentru ca pacientul să beneficieze de un tratament rapid, durabil și atraumatic.

Una dintre cele mai importante astfel de inovații în domeniul implantologiei o reprezintă implantarea ghidată digital, care oferă beneficii de neegalat atât pentru pacient, cât și pentru medic.

Având la bază o experiență vastă în imagistică, stomatologie digitală precum și investiții semnificative în software și echipamente performante, noi, echipa DigiRay, venim în sprijinul medicilor stomatologi cu ghiduri chirurgicale realizate in-house, care cresc rata de succes a implantelor dentare cu până la 100%.

Ce inseamnă acest lucru pentru pacient? În primul rând, un tratament fără durere, fără inflamații, siguranță și o bună estetică. În plus, înseamnă confort și încredere că medicul său dentist accesează cele mai bune soluții și cele mai moderne competențe în tratamentul pe care îl oferă.

Ce sunt ghidurile chirurgicale DigiRay?

Ghidul chirurgical este un șablon fabricat dintr-o rășină biocompatibilă, realizat în urma investigațiilor radiologice digitale de tip CBCT și scanării intraorale. Șablonul oferă medicului ghidajul necesar pentru inserarea implantelor dentare cu maximă acuratețe.

Ghidurile chirurgicale DigiRay oferă o adaptare perfectă în cavitatea bucală a pacientului, controlează cu exactitate poziția, înclinația, adâncimea forării și plasării în osul alevolar al implantului dentar.

Tipuri de ghiduri chirurgicale

DigiRay este unica rețea de clinici de radiologie din România care furnizează ghiduri chirurgicale printate 3D pentru toate sistemele de implanturi.

În funcție de ghidaj acestea se împart în :

– Ghiduri chirurgicale Fully guided – se folosește kitul chirurgical specific sistemului de implanturi utilizat, cu ajutorul căruia se face întreaga intervenție de forare, inclusiv inserția implantului dentar prin ghidul chirurgical și restaurarea provizorie imediată (dacă este cazul)

Ghiduri chirurgicale Partially guided – se folosește kitul chirurgical universal, cu ajutorul căruia se fac toate etapele de forare prin ghid, iar implantul (+/- freza terminală) se inseră free-hand.

Ghidurile chirurgicale realizate de DigiRay se pot folosi în protocol Fully Guided cu o gamă largă de sisteme de implanturi precum: Megagen, Dentium, Inno, Dentis, Osstem, CORE 1, MIS, Alpha-Bio, ADIN, ABDental, TAV Dental, Paltop, ARDS Implants, Nobel-Biocare, Straumann, Zimmer, Camlog, Bego, Sky fast & fixed, BioHorizons, Sweden-Martina, Implant Direct, Implantium și în protocol Partially Guided cu toate celelalte sisteme de implanturi dentare.

Avantajele ghidurilor chirurgicale DigiRay

Pentru medic

  • PRECIZIEInserția implantului exact în poziția planificată digital (evitând lezarea elementelor anatomice învecinate)
  • PREDICTIBILITATE Inserția implantelor în pozițiile ideale din punct de vedere al încărcării ocluzale, prelungind astfel durata de viață a lucrărilor protetice pe implanturi
  • EFICIENȚĂ – Nu necesită ridicarea lamboului muco-periostal reducând timpii de tratament, atât cel chirurgical cât și restaurativ (permite amprentare imediată)
  • ESTETICĂInserția implanturilor în poziția și angulația ideală în planurile V-O și M-D pentru a obține estetica naturală a restaurației (permite încărcarea provizorie imediată)*
  • SIGURANȚĂ – Previne subiectivitatea operatorului și erorile asociate în timpul intervenției
  • SUCCES – Chirurgia ghidată ajută la îmbunătățirea ratei de success a tratamentelor implantare

Pentru pacient

  • ATRAUMATIC Fără durere, inflamație minimă, intervenție minim-invazivă
  • RECUPERARE RAPIDĂ  – Inserarea implantului fără incizie, sângerare minimă,recuperare rapidă post-operatorie
  • RESTAURARE IMEDIATĂ A ZÂMBETULUI – Pacientul poate beneficia de restaurarea imediată cu lucrări provizorii
  • SATISFACȚIE PE TERMEN LUNG – Permite restaurarea implantelor într-o poziție ideală din punct de vedere estetic și funcțional

Specialiștii DigiRay sunt alături de medicii parteneri pe tot parcursul tratamentului. De la scanarea CBCT, suprapunere si prelucrare a imaginilor pentru a crea “pacientul digital”, planificarea implanturilor, printarea 3D a ghidului chirugical, suntem aici pentru a ne asigura ca pacientul obține rezultatul perfect.

Pentru o discuție în detaliu despre pașii de lucru, programează gratuit o discuție one-on-one cu specialistul nostru în ghiduri chirugicale, TD Adrian Frangopol, trimițând un email la adresa laborator@digiray.ro

r
BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+