fbpx

Principalele beneficii ale pacienților care apelează la serviciile de radiologie dentară oferite de DigiRay București

radiografii dentare la DigiRay
Am deschis centrul DigiRay Iancului la București
iulie 29, 2024
radiografii dentare la DigiRay
Ce tip de afecțiuni se pot depista cu ajutorul unei radiografii dentare
august 2, 2024
benficiile serviciilor de radiologie dentară DigiRay

Varietatea de servicii de radiologie dentară oferite de centrele DigiRay București au ca principale caracteristici: profesionalismul, tehnologia avansată și promptitudinea. Pacieții care ne vizitează pleacă mulțumiți și cu zâmbetul pe buze, iar medicii specialiști se pot folosi în mod eficient de rezultatele investigațiilor primite.

Punem foarte mare accent pe beneficiile pe care le oferim celor care vin zilnic în oricare din centrele DigiRay, iar acest focus pe pacient și calitate ne-a ajutat să devenim cea mai mare rețea de radiologie și tomografie dentară din țară.

Suntem un #OneStopScanningShop pentru servicii de radiologie dentară

Încă de la început ne-am propus să fim un #OneStopScanningShop în ceea ce privește serviciile de imagistică dentară. Oricare pacient vine la noi pentru investigații de radiologie dentară, pleacă mulțumit cu întreaga listă de radiografii bifată, la o calitate superioară, dar cu un grad de radiații redus.

Nu este nevoie de programare

Dacă nu știi sigur când poți veni să-ți faci radiografia necesară, nu trebuie să te îngrijorezi. În toate cele 5 centre DigiRay București nu este nevoie de programare pentru efectuarea radiografiilor 2D și 3D. Dacă te afli în apropierea unui centru și vrei să efectuezi o radiografie dentară, poți să mergi liniștit, iar unul din colegii asistenți te va prelua pe loc.

Timp scurt de așteptare

Atât în ceea ce privește timpul de așteptare pentru realizarea investigațiilor, cât și pentru primirea rezultatelor, de regulă durata este una scurtă, iar tot procesul se desfășoară rapid și eficient. În funcție de procedura dorită și fluxul de pacienți din perioada respectivă, poți petrece între 5-10 minute.

Locații în puncte cheie

Rețeaua națională de radiologie și tomografie dentară DigiRay este formată din de 27 de centre de imagistică dentară, distribuite în 18 orașe din România. Iar în București se regăsesc 5 centre. Locațiile au fost alese astfel încât să fie ușor accesibile și în proximitatea unor zone de interes.

Ne poți vizita la oricare din următoarele locații din București:

✔️ DigiRay Floreasca, Calea Floreasca 169 (Sector 1)

✔️ DigiRay Obor, Șoseaua Colentina 3B, Bl.33B (Sector 2)

✔️ DigiRay Iancului, Strada Avrig Nr.63 (Sector 2)

✔️ DigiRay Obregia, Bulevardul Alexandru Obregia, nr.16, bl.16 (Sector 4)

✔️ DigiRay Dr. Taberei, Str. Brașov, Nr. 28, parter (Sector 6)

Aparatură cu tehnologie de înaltă calitate

Vrem să le oferim pacienților servicii cât mai calitative, așa că am investit în aparatură profesională de ultimă generație, care să aibă rezultate de o acuratețe crescută. De asemenea, nivelul de radiații resimțite de pacienți este unul minim, respectând principiile ALARA (As Low As Reasonably Achievable).

Personal profesionist și bine instruit

Asistenții radiologi din centrele DigiRay București sunt foarte bine instruiți, astfel încât toate procedurile realizate să fie conform normelor de siguranță. Amabilitatea și profesionalismul sunt doua aspect care se regăsesc în toate interacțiunile din centrele noastre, fiind printre lucrurile de bază care ne-au ajutat să creștem foarte mult în ultimii ani.

DigiRay București – locația ta #OneStopScanningShop pentru servicii de imagistică dentară!

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+