fbpx

Un nou centru DigiRay în Galați

Un nou centru DigiRay în Pitești
iunie 9, 2022
DigiRay Braila
Un nou centru DigiRay în Brăila
iulie 25, 2022
DigiRay Galati

Prestarea unui serviciu medical de calitate implică, printre altele, utilizarea unei aparaturi de ultimă generație, în conformitate cu standardele digitale actuale, dar și existența unui personal bine pregătit.

În centrele DigiRay, lucrăm în permanență pentru a oferi medicilor colaboratori și tuturor pacienților servicii personalizate în radiologie și tehnică dentară digitală.

Acționăm încontinuu având în minte pacientul și medicul dentist, iar din acest motiv am deschis un nou centru DigiRay în Galați.

Calitate | Precizie | Acuratețe

DigiRay își axează întreaga activitate pe oferirea unor soluții de înaltă calitate și precizie, fiind astfel un punct de legătură între medicul dentist și pacient. Prin intermediul radiografiilor, medicul dentist primește informațiile solicitate într-un timp scurt, iar pacientul beneficiază de un diagnostic precis și de un plan de tratament eficient.

 

Ce servicii sunt puse la dispoziție pacienților?

Centrul DigiRay din Galați furnizează radiografii 2D, radiografii 3D (tomografii CBCT), pachete ortodontice și scanări intraorale.

Pentru realizarea tipurilor de radiografii dentare menționate mai sus, atât centrul din Galați, cât și cele 24 de centre DigiRay din toată țara folosesc echipamente digitale moderne, de ultimă generație. Toată aparatura oferă siguranță, acuratețe, calitate ridicată a imaginii, dar și o expunere la raze X minimizată.

Localizare centru DigiRay Galați:

Ne găsiți pe strada: Brăilei, nr 7-9.
Ne poți contacta telefonic pe numărul 0773376975 sau pe email: galati@digiray.ro.

Ce program de funcționare are centrul de Radiologie și tomografie dentară DigiRay Galați?

Te așteptăm în centrul DigiRay Galați, de luni până sâmbătă:
Luni – Vineri: 08:00 – 19:30
Sâmbătă: 09:00 – 12:30

În oricare dintre cele 24 centre de Radiologie și tomografie dentară DigiRay pacienții vor beneficia de investigații radiologice sigure și de calitate!

Alege siguranța, confortul și eficiența! Apelează la centrele de radiologie DigiRay!

Urmărește-ne pe social media Facebook și Instagram

BUY NOW
Programul centrelor DigiRay în perioada Sărbătorilor Pascale va fi: 🗓️ 1 Mai - 08:00 -19:30 🗓️ 2 Mai - 6 Mai centrele de radiologie dentară DigiRay vor fi închise.
+