fbpx

Tehnologie

Întreaga aparatură din dotarea centrelor de radiologie DigiRay provine de la leaderi în domeniul imagisticii dentare, produse inovative de cea mai înaltă calitate. Acest lucru ne permite să oferim radiografii de maximă claritate în timp ce pacientul este expus unei cantități minime de radiații.

Clinicile DigiRay sunt dotate cu computer tomograf cu fascicul conic (CBCT) ultraperformant Planmeca și KAVO OP 3D Pro.
Echipamentul utilizează cele mai recente tehnologii 3D și 2D în avantajul dumneavoastră. Designul imaculat și versatilitatea platformei 3 în 1 stabilesc standardul pentru imagistica maxilo-facială completă.

Calitate excelentă a imaginii pentru fiecare pacient
Caracteristicile planificate cu atenție și parametrii optimizați de imagistică FOV, combinați cu tehnologia avansată ORTHOPANTOMOGRAPH, fac din coputerele tomograf Planmeca și OP 3D Pro instrumente ideale pentru toate imaginile dentare și cea mai cuprinzătoare platformă 3-în-1 pentru profesioniștii exigenți.

Punem la dispozitia medicilor soluții software pentru imagistică dentară (ONDEMAND 3D PROJECT VIEWER și Romexix) pentru a putea naviga CBCT-urile.

DigiRay este unica rețea de clinici de radiologie care furnizează ghiduri chirurgicale printate 3D pentru toate sistemele de implanturi din România.

DigiRay își concentrează eforturile, în întreaga activitate, către oferirea de soluții de înaltă precizie și acuratețe, acționând ca un partener pentru medicii dentiști, făcând munca acestora mai ușoară, mai precisă, mai relevantă din punct de vedere calitativ pentru oamenii pe care îi tratează. Vom fi mereu preocupați de performanțele tehnice ridicate, utilizând la maximum potențialul soluțiilor digitale în domeniul medical.

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+