fbpx

Planificarea implantelor

Pentru planificarea optimă a implantelor din punct de vedere protetic și estetic aveți nevoie de o serie de investigații, manopere și tehnici. Timpul nu vă permite să le realizați într-un mod predictibil și precis în cabinet. Mai mult de atât, aveți nevoie de o gamă largă de aparatură și software astfel încât să puteți trata toate cazurile cu toate tipurile de edentații și sisteme de implanturi diferite.

Pentru că avem o experiență vastă în imagistică și stomatologie digitală și acces la tehnologia digitală, vă putem ajuta în planificarea cazurilor implantare în felul următor:

CBCT plus scanarea pacientului: în funcție de tipul edentației și de tipul tratamentului implantar indicat, noi pregătim dispozitivele radiografice și facem scanarea cu raze X a pacientului (CBCT), după care continuăm cu scanarea optică, prin scanare intra-orală, scanarea amprentei sau scanarea modelului.

Suprapunere scanări: după ce avem toate înregistrările și datele necesare, importăm scanările într-unul din softurile dedicate – în funcție de sistemul de implante folosit și tehnica chirurgicală aleasă (fully guided surgery sau partially guided surgery). Această etapă poate fi realizată și în cabinetul dumneavoastră prin achiziția unui software special pe care putem să-l furnizăm.

Planificare implante: în această etapă vă oferim opțiunea de a vă planifica singuri implantele oferindu-vă acces la un soft special de planificare a implantelor. În cazul în care nu doriți să efectuați dvs. această planificare, puteți opta să o facem noi pentru dvs. iar ulterior să v-o trimitem pe e-mail pentru verificare.

Wax-up digital: planificarea implantelor este tot timpul ghidată atât de rezerva osoasă cât și de aspectul final al lucrării protetice, așa că la fiecare caz planificat de noi veți beneficia de un wax-up digital care să optimizeze inserția implantelor din punct de vedere estetic și funcțional.

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+