fbpx

OnDemand 3D Dental

 

OnDemand3™ Dental – software 3D X-ray pentru diagnosticare 3D

OnDemand3D™ – solutie completa de imagistica utilizata de medici stomatologi, ortodonti si nu numai. OnDemand3D™ este un software puternic pentru afisarea, evaluarea, prezentarea si documentarea datelor de volum 3D ale unui dispozitiv CBCT. OnDemand3D™ permite stocarea datelor DICOM si include diverse instrumente personalizabile pentru diagnosticare si planificarea tratamentului. Software-ul bazat pe module, este flexibil si usor de extins, si in acelasi timp permite accesul din orice locatie.

OnDemand3D™ Dental include functii de tratament dentar si planificare a implantului, cum ar fi aspectul MPR, plasarea implantului, verificarea si analiza TMJ. Permite comunicarea PACS.

Module disponibile: DBM, Dental, Report, X-Report

DBM – Manager baze de date

Permite gestionarea eficienta a datelor pacientului, cautarea in baza de date, dupa nume, data, modalitate sau cuvant cheie, vizualizarea miniaturilor, conectarea de la orice calculator sau server de la distanta.

Modulul DBM ofera trei tipuri diferite de accesare a bazei de date. Datele pot fi solicitate si salvate, in orice moment, prin toate cele trei tipuri accesari. Mai mult, datele pot fi copiate de la un sistem la altul.

Functionalitati: DICOM management, cautare date, salvare CD/DVD/USB, import/export pe server, integrare PACS server.

Modulul Dental prezinta o mare parte din functiile modulului DVR. Spre deosebire de modulul DVR, modulul Dental ofera si functii ale modulului 3D, precum zoom-ul 3D care permite marirea detaliilor 3D.

Functionalitati: planificare implanturi, analiza TMJ, zoom 3D, trasare nerv.

Report

Modulul Report este destinat utilizatorilor care doresc sa creeze rapid un raport simplu. Cu doar cateva click-uri se pot captura toate imaginile posibile care apoi pot fi integrate intr-un sablon de raport simplu. Acesta poate fi tiparit, arhivat sau exportat in format HTML. In plus, suporta imprimarea DICOM pentru a controla setul de imagini cu laser DICOM care creeaza imaginile clasice CT pe film.

Functionalitati: Capturare de imagini si crearea rapida de rapoarte simple. Export format HTML.

X-Report

Modulul X-Report este o optiune mai avansata pentru utilizatorii care doresc sa creeze sabloane de rapoarte personalizate pentru nevoile lor de raportare. Utilizand o functie inteligenta de inserare a imaginii, „Drag and Drop”, care poate fi setata la True Size sau la un nivel de zoom preferat, impreună cu mai multe optiuni de afisare. Permite crearea foarte rapida de sabloane adaptate pentru chirurgie, cu datele si imaginile fiecarui pacient. Rapoartele pot fi tiparite sau exportate ca format HTML, PDF, PPT, JPG.

Functionalitati: Creare de template-uri pentru rapoarte personalizate ce rezulta in cresterea eficientei.

Cerinte tehnice minime pentru OnDemand3D Dental:

  • Procesor: Dual Core 2 GHz sau mai mare
  • Memorie RAM: 2 GB sau mai mare (recomandat mai mare de 4 GB)
  • Memorie video dedicata: cel putin 1GB (recomandat mai mare de 2 GB)
  • Placa grafica: OpenGL 2.1 sau mai mare, DirectX 9.0 sau mai mare
  • Placa video: nVidia din ultimii ani (recomandat GT 650 sau versiuni ulterioare)
  • Sistem de operare: Microsoft Windows XP/Vista/7/9/10 (32/64 bit).
BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+