fbpx

Ghidurile chirurgicale

Ghidurile chirurgicale DigiRay oferă o adaptare perfectă în cavitatea bucală a pacientului, controlează cu exactitate locația, direcția, adâncimea forării și plasării în osul alevolar al implantului dentar – pentru o gamă largă de sisteme!

Sistemul nostru de ghiduri chirurgicale oferă:

Pentru medici: plasare estetică și funcțională a implantului, precizie, siguranță și manoperă chirurgicală predicitibilă, cu control automat al adâncimii de forare pentru un protocol ușor de realizat în cabinet.

Pentru pacienți: o interevenție chirurgicală minim invazivă fară traume, mai putină durere și inflamații post-operatorii limitate. De asemenea, pacientul se vă bucura de un timp de recuperare mai rapid și opțiunea de a avea dinții imediat într-un sistem dovedit a fi sigur și precis.

Sistemul nostru de ghiduri chirurgicale functionează atât în cazul pacienților edentați parțial cât și edentați total, pentru o gamă largă de sisteme implantare, putând fi sprijinite pe dinții restanți, gingia sau osul alveolar. Sistemele utilizate de DigiLAB suportă încărcarea imediată a implantelor. Ghidurile chirurgicale sunt realizate dintr-un material bio-compatibil certificat CE și FDA.

Avantajele sistemului nostru de ghiduri chirurgicale:

  1. Predictibilitate: planificarea tratamentului se realizează de la cap la coadă cu date culese de noi și în colaborare stransă cu medicul referant, limitând drastic situațiile neplăcute.
  2. Economie de timp: dacă pecientiul ajunge la noi pentru scanări și suprapunerea datelor, dvs. veți avea mai puțînă “bătaie de cap” și veți economisi timp. Astfel veți avea ocazia de a vă focusa pe efectuarea tratamentului devenind mai productivi.
  3. Functionează pe toate tipurile de edentații și majoritatea sistemelor implantare: suportă atât protocol Fully Guided cu plasarea implantului prin ghidul chirurgical cât și pe protocol Partially Guided cu plasarea implantului și/sau a frezei terminale freehand.
  4. Acuratețe, precizie, eficientizare: sistemul permite medicului curant să execute intervenția cu precizie ridicată pentru rezultate și timpi operatori superiori.
  5. Satisfacție ridicată pentru pacient și medic: sistemul permite planificarea implantului în poziția ideală dpdv. estetic și funcțional, prin integrarea cu serviciile de wax-up digital și scanare intraorală.
BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+