fbpx

07.06.2024

Începând cu ora 09:00

Cluj Napoca

Zile
Ore
Minute
Secunde
Program
09:00-9:30

Noțiuni generale despre echipamentele și imaginea CBCT

9:30-10:00

Examenul imagistic al leziunilor dento-parodontale

10:30-11:00

Examenul imagistic în implantologie

11:00-12:30

Examenul imagistic în ortodonție

12:30-13:00

Examenul imagistic în despicături labio-maxilo-palatine și chirurgia ortognatică

13:00-14:00

Pauză de masă

14:00-14:30

Examenul imagistic al ATM

14:30-15:00

Examenul imagistic în patologia sinusală

15:00-15:30

Examenul imagistic al leziunilor osoase maxilare

15:30-16:00

Sesiune de întrebări și discuții

Speaker

Mihaela Hedesiu

Medic primar Radiodiagnostic Competenţe în Computer Tomografie, Rezonanţă magnetică şi ecografie generală Domenii de interes clinic şi ştiinţific: explorări imagistice (CBCT, CT, IRM, US) în patologia capului şi a gâtului; optimizarea expunerilor CBCT în patologia orală; proteomica expunerilor la radiaţiile ionizante ‘low-dose’; modelare virtuală pentru aplicaţii de 3D printing şi bioprinting în medicina dentară; aplicaţii ale inteligenţei artificiale în radiologia orală.

Despre eveniment

Descoperă Noul Standard în Imagistica Dentară: De la 2D la 3D

Bine ai venit la evenimentul nostru dedicat medicilor stomatologi, unde te invităm să faci pasul către viitorul imagisticii dentare! Pe data de 7 iunie 2024, te așteptăm să te alături unei zile intense de explorare a noilor tehnologii și practici în domeniul imagisticii dentare.

De ce să nu ratezi acest eveniment?

  • Descoperirea viitorului în imagistica dentară: Vino să explorezi noțiuni avansate și inovatoare despre echipamentele și imaginea CBCT, prezentate de Prof. univ. Dr. Mihaela Hedeșiu, o autoritate în domeniu.
  • Oportunitatea de a obtine credite EMC: Participarea la eveniment îți oferă șansa de a obține o diplomă cu 8 credite EMC. Este o oportunitate valoroasă pentru dezvoltarea profesională continuă a medicilor stomatologi. Evenimentul e in curs de acreditare la Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania
  • Interacțiunea directă cu experți: Ai posibilitatea să pui întrebări și să discuți direct cu lectorii, beneficiind astfel de o înțelegere mai profundă a subiectelor abordate.
  • Flexibilitate: Evenimentul este disponibil într-un format hibrid, astfel încât poți participa fie online, pe platforma Zoom, fie offline, în Cluj Napoca. Această flexibilitate îți permite să alegi opțiunea care ți se potrivește cel mai bine.

Ce pierzi dacă nu participi?

Dacă alegi să nu participi la acest eveniment de referință în imagistica dentară, riști să nu utilizezi radiologia la potențialul maxim, ceea ce poate conduce la consecințe nedorite, inclusiv tratamente suboptimale sau chiar riscul de malpraxis. Într-un domeniu atât de dinamic și complex precum stomatologia, este esențial să fii la curent cu cele mai recente tehnologii și practici, iar acest eveniment îți oferă acces la cele mai noi cunoștințe și expertiză în imagistică dentară. Prin participarea la acest eveniment, îți vei consolida competențele și vei fi în pas cu evoluția domeniului, asigurând astfel că oferi cele mai bune tratamente și îngrijiri pacienților tăi. Nu lăsa să treacă această oportunitate și alătură-te noului standard în imagistica dentară!

Eveniment in curs de acreditare cu 8 credite EMC

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+