fbpx
Connect Dentistry #72

16.02.2024

Începând cu ora 16:00

Zile
Ore
Minute
Secunde
Program
16:00

Prezentare, Dr. Bogdan Bodiu

"Conținutul Trusei de Urgență în Cabinetele Stomatologice"

Ești pregătit pentru orice eventualitate? Află ce trebuie să conțină trusa ta de urgență și cum să gestionezi eficient situațiile neprevăzute, pentru siguranța pacienților tăi.

17:00

Prezentare, Dr. Dan Buhatel

"Reabilitarea Orală Completă în Stomatologie"

Descoperă cele mai recente tehnici și abordări în reabilitarea orală, prezentate de experți renumiți în domeniu. Această sesiune este un must pentru orice stomatolog pasionat de excelență și inovație.

18:00

Prezentare, Dr. Cătălin Balog Bellu

"Fonduri Nerambursabile pentru Medicina Dentară"

Vrei să îți dezvolți cabinetul dar nu știi cum să accesezi finanțarea necesară? Experții noștri îți vor arăta cum să navighezi prin lumea fondurilor nerambursabile, pentru a-ți crește afacerea fără griji financiare.

19:00

Prezentare, Dr. Stefan Jitaru

Utilizarea imagisticii 3D pentru planificarea tratamentului endodontic

21:00

Party si Networking

Și pentru că știm că o comunitate unită este o comunitate puternică, evenimentul nostru se va încheia cu un party exclusivist. Este momentul perfect să te relaxezi, să îți faci prieteni noi în domeniu și să discuți despre provocările și succesele tale într-o atmosferă informală.

Connect Dentistry #72 speakers
Here are some of the specialists who will offer you their expertise:
Bogdan Bodiu

Bogdan Bodiu

Dan Buhatel

Dan Buhatel

Cătălin Balog Bellu

Cătălin Balog Bellu

Stefan Jitaru

Stefan Jitaru

About

"Conectează, Învață, Inovează: Eveniment Exclusiv de Medicină Stomatologică la Cluj-Napoca!"

Vrei să fii la curent cu cele mai noi inovații în medicina dentară și să descoperi secretele gestionării eficiente a cabinetului tău stomatologic? Participă la evenimentul nostru gratuit, exclusiv pentru profesioniștii în domeniu, unde educația se întâlnește cu socializarea, în inima vibrantă a Clujului!

Detalii Eveniment

Data: 16 februarie 2024 

Ora: 16.00

Locație: Cluj-Napoca

Evenimentul nostru de o zi este conceput special pentru a răspunde nevoilor stomatologilor moderni, combinând sesiuni de învățare intensivă cu oportunități unice de networking. Vei pleca nu doar cu cunoștințe noi, ci și cu conexiuni valoroase în industrie.

Agenda Conferințelor

  • “Tehnica injectarii compozitului fluid o alternativa eficienta in reabilitarea orala” –  dr Dan Buhatel. In această sesiune, dorim să oferim medicilor stomatologi o perspectivă aprofundată asupra acestei metode revoluționare, care reprezintă nu doar un avans tehnologic, dar și o soluție practică pentru numeroase cazuri clinice. Conferința va acoperi aspecte esențiale precum: –  Fundamentele tehnicii de injectare a compozitului fluid și avantajele sale în raport cu alte metode tradiționale ; – Pașii detaliați și sfaturi practice pentru aplicarea eficientă și precisă a acestei tehnici; – Studii de caz care evidențiază rezultatele obținute cu ajutorul acestei metode în diferite situații clinice
  • ”Utilizarea imagisticii 3D pentru planificarea tratamentului endodontic” – dr. Stefan Jitaru Această conferință va oferi o perspectivă aprofundată asupra modului în care tehnologia imagistică 3D transformă abordările și tehnicile în endodonție. De la diagnosticarea precisă la planificarea detaliată a tratamentului, tehnologia 3D deschide noi orizonturi pentru o îngrijire stomatologică de excepție. Conferinta sustinuta de Digiray
  • “Conținutul Trusei de Urgență în Cabinetele Stomatologice” – dr. Bogdan Bodiu. Ești pregătit pentru orice eventualitate? Află ce trebuie să conțină trusa ta de urgență intr-un cabinet stomatologic și cum să gestionezi eficient situațiile neprevăzute, pentru siguranța pacienților tăi.
  • “Fonduri Nerambursabile pentru Medicina Dentară” – dr. Catalin Balog Bellu. Vrei să îți dezvolți cabinetul dar nu știi cum să accesezi finanțarea necesară? In cadrul conferintei îți vom arăta cum să navighezi prin lumea fondurilor nerambursabile, pentru a-ți crește afacerea fără griji financiare.

Party de Networking @ CHIOS Social Lounge

Și pentru că știm că o comunitate unită este o comunitate puternică, evenimentul nostru se va încheia cu un party exclusivist. Este momentul perfect să te relaxezi, să îți faci prieteni noi în domeniu și să discuți despre provocările și succesele tale într-o atmosferă informală.

Afla mai multe despre CHIOS – Together as ONE @ https://www.chios.ro/despre/#welcome

Partener

DigiRay este rețeaua de imagistică dentară și maxilo-facială cea mai apreciată de către medicii dentiști din Româniacare vor să aibă la dispoziție competențe înalte și furnizarea de servicii personalizate în radiologie și tehnică dentară digitală. Suntem pasionați de această industrie și în tot ceea ce facem avem în minte pacientul și medicul dentist. Le știm nevoile deoarece am fost și de o parte și de cealaltă a baricadei.

Vrem să ajutăm medicii care își fac cu dedicare munca, pe cei care vor să-și crească rata de succes în tratamentele stomatologice și cărora le pasă de urmările tratamentelor în timp. Pentru că sunt importante atât o bună experiență și cunoștințe, cât și o conectare permanentă la tehnologie și informații noi.

Funcționând ca un One Stop Scanning Shop în imagistică și tehnică dentară digitală, DigiRay este un real partener pentru medicii dentiști, punând la dispoziția acestora radiografii, prelucrări precise ale imaginilor, analize digitale, scanări intraorale, ghiduri chirurgicale, alignere ortodontice și lucrări protetice.

Mai multe informatii gasiti @ https://digiray.ro/

Înregistrează-te

Locurile sunt limitate, iar interesul este mare!

Înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul în primul rând la evenimentul care te va transforma nu doar într-un stomatolog mai bun, dar și într-un manager de succes. Click aici pentru înscriere!

Nu rata această ocazie unică de a te dezvolta profesional și de a face parte dintr-o comunitate vibrantă de experți în medicina dentară.

Te așteptăm la Cluj-Napoca pentru o zi plină de cunoaștere, inspirație și distracție!

Înscrie-te gratuit

* Participarea se face în limita locurilor disponibile.

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+