fbpx

Analiză ortodontică cu OrthoAnalyzer – 3Shape

Softul Ortho System/ Ortho Analyzer este o unealtă puternică în mâna unui medic specialist ortodont pentru că furnizează rapid informații greu de cules și de analizat prin metode clasice de analiză model sau analiză radiografie.

După scanarea intra-orală sau scanarea amprentei pacientului, datele sunt importate într-un soft dedicat. Acest soft permite importul tuturor datelor DICOM și STL (CBCT -urilor, fotografiilor, Ceph-urilor și OPG-urilor precum și a scanărilor optice) și oferă o perspectivă completă asupra cazului ortodontic. El poate face segmentarea și măsurarea coroanelor dinților, rădăcinilor, osului alveolar și a oaselor craniene, a spațiilor inter-dentare și a rapoartelor ocluzale în toate cele trei planuri.

De asemenea, poate fi utilizat la realizarea set-up-urilor ortodontice virtuale în toate planurile  sau la alinierea modelelor dentare, a scanărilor intra-orale înainte – în timpul și după încheierea tratamentului ortodontic. Ortho System / Ortho Analyzer poate realiza extracția și mișcarea virtuală a dinților și de asemenea, suprapunerea cu CBCT-ul pacientului. Ortho Analyzer furnizează numeroase măsurători și rapoarte: Bolton, Overbyte / Overjet, Oclusion Map, Cross Section, Cross Section along dental arch, 3D Distance, Model set comparison and difference map. etc.

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+