fbpx

Criterii de care să ții cont când îți alegi clinica de radiologie dentară

radiografii dentare la DigiRay
6 reguli de siguranță de care să ții cont când realizezi radiografii dentare la DigiRay București
septembrie 26, 2024
radiologie dentară
De ce este importantă radiologia dentară pentru sănătatea orală
septembrie 30, 2024
radiologie dentară la DigiRay

centrele de radiologie și tomografie dentară DigiRay

Alegerea locației în care să realizezi radiografiile dentare este foarte importantă, mai ales dacă vrei să ai parte de rezultate precise și profesioniste. Rețeaua DigiRay este liderul în imagistică dentară din România, având în prezent un total de 28 de centre de radiologie dentară, în 18 orașe din țară. Centrele DigiRay se remarcă prin calitatea serviciilor oferte și comunicarea eficientă, atât cu pacienții, cât și cu medicii specialiști.

Dacă ești în situația în care vrei să-ți alegi clinica de radiologie dentară și nu știi exact încotro să te îndrepți, iată câteva criterii esențiale de care să ții cont în acest proces:

1.Calitatea echipamentelor

Echipamentele moderne și tehnologia avansată, cum ar fi radiografiile digitale sunt recomandate în detrimentul variantelor clasice de radiografii pe film. Așa că, ar trebui să te asiguri că centrul de imagistică dentară la care apelezi, bifează acest criteriu. Aceste tehnologii de ultimă generație nu doar că oferă imagini clare și detaliate, dar și reduc expunerea la radiații, un aspect esențial pentru siguranța ta.

2.Experiența și calificările personalului

Este important ca radiologii din clinica aleasă să fie bine pregătiți și experimentați. În centrele DigiRay punem mare accent pe pregătirea profesională a asistenților noștri, astfel încât rezultatele obținute să fie mereu încadrate în normele cerute în domeniu.

3.Recomandări și recenzii

Citește recenziile altor pacienți și cere recomandări de la prieteni, familie sau dentistul tău. Experiențele altora pot oferi informații valoroase despre calitatea serviciilor și profesionalismul clinicii. De asemenea, poți consulta și recenziile oferite de alți clienți DigiRay pe Google, unde poți descoperi experiențele reale ale altor pacienți care au trecute pragul centrelor și au beneficiat de serviciile dorite.

4.Protocoale de siguranță și igienă

Igiena este crucială într-o clinică de radiologie dentară. Asigură-te că unitatea respectă toate protocoalele de siguranță și igienă, inclusiv dezinfectarea echipamentelor și utilizarea consumabilelor de unică folosință.

5.Costuri și transparență

Verifică prețurile serviciilor oferite și asigură-te că acestea sunt afișate transparent fie în incinta locației, fie pe site. În ceea ce privește centrele DigiRay, poți consulta aici lista completă a locațiilor și prețurile aferente tuturor serviciilor.

6.Accesibilitatea locației

Locația clinicii poate influența alegerea ta. O clinică situată central sau în apropierea locuinței sau locului de muncă poate fi mai convenabilă, mai ales dacă ai nevoie de vizite regulate.

7.Disponibilitatea programărilor

Verifică disponibilitatea clinicii în ceea ce privește programările, mai ales dacă ai nevoie de radiografii urgente. O clinică flexibilă și cu program extins este de preferat. La DigiRay spre exemplu, nu ai nevoie de programare pentru radiografiile 2D și 3D, ceea ce înseamnă că este o opțiune bună pentru persoanele ocupate, care au un program plin peste zi.

Programul centrelor de radiologie dentară DigiRay

Pentru realizarea radiografiilor 2D și 3D nu este nevoie de programare, te poți prezenta la oricare din centrele DigiRay, în timpul programului de lucru:

Luni – Vineri: 08:00 – 19:30

Sâmbătă: 09:00 – 12:30

Duminică: închis

DigiRay – rețeaua ta nr.1 în radiologie și tomografie dentară!

BUY NOW
Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare
+