Servicii - digiray.ro
Servicii

Contact / Orar Centre

Radiografia OPG, sau panoramica, ofera medicului o imagine de ansamblu a mandibulei si a maxilarului, a dentitiei asociate, de la radacina la coroana, a sinusurilor maxilare si a articulatiei temporo-mandibulare. Acest tip de radiografie este recomandat in evaluarea initiala a tuturor tipurilor de tratamente stomatologice inclusiv a tratamentelor ortodontice, deoarece se observa atat dintii prezenti, cat si cei neerupti.

OPG

3Shape Ortho System ofera o gama completa de instrumente digitale pentru ortodontie. De la scanarea intra-orala a pacientului, la diagnosticarea digitala a relatiilor inter-maxilare, a relatiilor inter-dentare si analiza ocluziei pana la planificarea și realizarea tratamentului, 3Shape Ortho System sporeste eficienta si profitabilitatea muncii tale.

Ortho Analyzer 3 shape


- Creaza modele digitale ale arcadelor dentare si a rapoartelor ocluzale;
- Ofera servicii de analiza ortodontica (suprapunerea scanarii intra-orale cu: scanarea CBCT, radiografii de profil, radiografii panoramice, analiza overjet/overbite, raport Bolton, ocluzii și spatii;
- Ofera servicii de planificare a tratamentului (beneficiaza de o planificare a tratamentului la un inalt nivel de acuratete si share-uieste propuneri de tratament pentru clear aligners, brackets, indirect bonding si altele).

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...