Radiologie dentara - digiray.ro
Radiologie dentara

Contact / Orar Centre

Avantajul esential al radiologiei dentare digitale este REDUCEREA CU 90% A NIVELULUI DE RADIATIE fata de radiologia dentara clasica, traditionala.

Acest avantaj este de fapt avantajul pacientului care va incasa cu 90% mai putine radiatii decat in radiologia traditionala.
Fiind inceputul unei revolutii in radiologia orala si maxilo-faciala, radiologia digitala reprezinta o noua frontiera in radiologia stomatologica. In 1982 a fost realizata prima radiografie digitala intra-orala, de stomatologul francez Francis Mouyen, care, in colaborare cu firma Trophy, a realizat primul radioviziograf cu dispozitive CCD legate prin fibre optice la un computer.
Abia dupa cativa ani, in 1995, aceeasi firma va initia si sistemul panoramic digital. In ultimii cinci ani. radiologia dentara digitala a luat amploare prin dezvoltarea sistemelor de achizitie si optimizarea programelor de procesare de imagine, numeroase firme disputandu-si autoritatea pe piata aparatelor radiologice digitale.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...