Politica prelucrarii datelor cu caracter personal - digiray.ro
Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Contact / Orar Centre

  • Cluj-Napoca Open or Close

    str. Observatorului nr. 1-3

    0364.711.038

    cluj@digiray.ro

     

    str. Primaverii nr. 2

    0364.711.035

    cluj@digiray.ro

     

    Bld. Nicolae Titulescu nr. 18

    0377.100.674

    cluj@digiray.ro

     

    Orar

     

    Luni - Vineri: 08 - 20

    Sambata: 09 - 13

    Duminica - Inchis

     

  • Sibiu Open or Close

    Calea Dumbravii nr. 61, ap. 1

    0269.256.481

    sibiu@digiray.ro

     

    str. 9 Mai, nr. 29

    0369.427.787

    sibiu@digiray.ro

     

    str. Strandului, nr. 10

    0369.440.635

    sibiu@digiray.ro

     

    Orar

     

    Luni - Vineri: 08 - 20

    Sambata: 09 - 13

    Duminica - Inchis

     

    Orar provizoriu Sibiu str. Strandului

    Luni - Marti: 08 - 18

    Miercuri - Joi - Vineri 10 - 18

    Sambata - Inchis

    Duminica - Inchis

     

  • Targu Mures Open or Close

    B-dul 1 Dec. 1918, nr.206, ap.1

    0365.434.738

    tgmures@digiray.ro

     

    str. Republicii nr. 1, 1/A

    0365.730.787

    tgmures@digiray.ro

     

    Orar

     

    Luni - Vineri: 08 - 20

    Sambata: 09 - 13

    Duminica - Inchis

     

    Orar provizoriu Tg. Mures str. B-dul 1 Dec. 1918

    Luni - Vineri: 08.00 - 18.00

    Sambata - Inchis

    Duminica - Inchis

     

  • Bistrita Open or Close

    B-dul Republicii nr.1

    0363.730.427

    bistrita@digiray.ro

     

    Orar

     

    Luni - Vineri: 08 - 20

    Sambata: 09 - 13

    Duminica - Inchis

     

  • Zalau Open or Close

    str. Tudor Arghezi nr. 2/A

    0753.075.493

    zalau@digiray.ro

     

    Orar

     

    Luni - Vineri: 08 - 20

    Sambata: 09 - 13

    Duminica - Inchis

     

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, noi administram in conditii de siguranta datele personale furnizate de dumneavoastra si vor fi utilizate doar in scopurile specificate in cadrul prezentei Politici, in contextul vizitarii site-ului DigiRay.

Cunoastem importanta datelor dumneavoastra si ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, dorim sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile privind prelucrarea datelor dumneavoastra personale, in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului DigiRay, clienti sau potntiali clienti).

Aceasta Politica promovata de catre DigiRay are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului: smartphone, tableta, PC. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile privind utilizarea acestora (expuse in acest document, din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal) va rugam sa nu utilizati site-ul www.digiray.ro.

A. Scopuri de prelucrare a datelor, categorii de date, destinatari

1. Date personale persoane vizate - medici:

Pentru a avea acces instant la radiografiile pacientilor dumneavoastra prin Aplicatia DigiRay Mobile & PC este nevoie sa va creati un cont, completand formularul din aplicatia mobila sau de pe site-ul DigiRay (https://digiray.ro/pentru-medici/formular-inscriere-app-digiray.html) cu urmatoarele date personale: nume si prenume, nume cabinet, telefon, judet, e-mail, nume utilizator preferat. In cel mai scurt timp, veti primi un e-mail cu datele de acces: username si parola initiala (parola se poate modifica).

Cu scopul furnizarii credentialelor dumneavoastra de acces in Aplicatia DigiRay, vom comunica datele dumneavoastra personale partenerului contractual al DigiRay, care activeaza in domeniul suport ethnic/IT, in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestuia, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

2. Date personale persoane vizate - pacienti:

Pentru a realiza o programare online, este nevoie sa completati un formular pe care il gasiti pe homepage-ul DigiRay (in partea dreapta a site-ului, sub orarul centrelor), in care sunt cerute urmatoarele date personale: numele si numarul de telefon. Astfel, personalul DigiRay de la centrul dorit, va va contacta telefonic in vederea stabilirii datei si orei la care doriti programarea.

Inaintea executarii serviciului din partea noastra, veti primi un Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal in care va trebui sa completati anumite categorii de date, precum: date de identificare, date legate de conditia de sanatate, s.a, toate acestea fiind cerute de legislatia existenta, in vederea raportarii catre Directia de Sanatate Publica  (legea aplicabila: HG 1255/2016).

Datele referitoare la rezultatele radiografice, sub forma de imagine radiografica, se transmit direct la medicul referant, doar cu acordul dumneavoastra. Pentru buna derulare a serviciilor, imaginile radiografice si alte date cu caracter personal pot ajunge la colaboratorii noștri in vederea asigurarii serviciilor IT de transferuri de date catre medicii referanți, precum si pentru un management securizat al datelor.

B. Stocare date si durata de pastrare

Toate datele sunt introduse in sistemul nostru informatic si accesate doar de catre personalul autorizat in cadrul DigiRay. Ne preocupam de securitatea datelor cu caracter personal, stabilind masuri administrative, tehnice si organizatorice, care sa asigure confidentialiatea, disponibilitatea si integritatea datelor, in raport cu riscurile afrente drepturilor si libertatilor dumneavoastra.

Pastram datele personale ale persoanelor vizate pe o perioada determinata, tinand cont de legislatia de arhivare din domeniu, de interesul nostru legitim (in scop de statistica si in scop probatoriu), precum si de utilizarea dreptului de stergere sau de obiectie si restrictie cu privire la prelucrare.

C. Drepturi ale persoanelor vizate

•    de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra. cu caracter personal, conform legii;
•    de acces la datele dumneavoastra. cu caracter personal;
•    de interventie asupra datelor dumneavoastra. cu caracter personal;
•    de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
•    dreptul de portabilitate a datelor;
•    de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si solicitarea rectificarii, actualizarii ori stergerii datelor in conditiile legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
•    de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie si dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre unul din urmatoarele adrese: cluj@digiray.ro, sibiu@digiray.ro, tgmures@digiray.ro, zalau@digiray.ro.

Politica de Cookie-uri

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Accesand site-ul DigiRay, sunteti de acord cu modul de utilizare a cookie-urilor, in conformitate cu aceasta Politica.


Ce sunt cookie-urile?
Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de catre un web-server, unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).
Cookie-urile sunt complet “pasive” (nu contin programe software, virusi sau spyware si nu pot accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:
a) cookie-uri de sesiune: sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului
b) cookie-uri persistente: sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament si sunt activate din nou cand vizitati site-ul care a creat acel cookie specific.

Ce tipuri de Cookie-uri folosim?
Cookie-urile functionale. Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, acest tip de cookie-uri aminteste continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site.

Care este durata de viata a unui cookie?
Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, in functie de scopul pentru care acesta este plasat. Unele cookie-uri sunt menite unei singure utilizari (cum este cazul cookie-urilor de sesiune), prin urmare nu sunt mentinute odata ce utilizatorul paraseste site-ul. Alte cookie-uri sunt mentinute si reutilizate de fiecare data cand utilizatorul revine pe site (cookie-uri persistente). Totusi, cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin utilizarea setarilor browser-ului.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...