Imagistica dentara - digiray.ro
Despre Digiray

Contact / Orar Centre

Clinicile stomatologice si cabinetele rareori dispun de un departament propriu de imagistica dentara, intrucat acest segment necesita o pregatire speciala, o investitie destul de consistenta, o monitorizare permanenta si imbunatatire continua a serviciilor oferite.

Centrele de imagistica dentara DigiRay sunt dotate cu aparate produse de lideri mondiali. Experienta producatorilor garanteaza cea mai mica doza de radiatii pentru pacienti si cele mai clare imagini, ajutand astfel medicul dentist in conceperea unui plan de tratament cat mai corect.

In domeniul imagisticii dentare, computerul tomograf cu fascicul conic (CBCT) este considerat cea mai avansata tehnologie, care permite scanarea zonei oro-maxilo-faciale, obtinand sute de imagini in cateva secunde. Datele genereaza astfel o reconstructie 3D a zonei de interes, folosind o doza de radiatii semnificativ redusa fata de computerul tomograf conventional. Imaginea tridimensionala rezultata, poate fi vizualizata de catre medici cu ajutorul softului OnDemand3D sau Romexis.

Centrul de imagistica dentara DigiRay reprezinta optiunea ideala, atat pentru pacienti, cat si pentru medicii dentisti. Serviciile oferite sunt destinate specialistilor in domenii precum implantologie, protetica, endodontie, ortodontie, medicina ORL sau chirurgie dentara.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...