Radiografie dentara, radiologie dentara - digiray.ro
Acasa

Cine este DigiRay?

DigiRay este o retea de laboratoare de imagistica maxilo-faciala prezenta prin opt centre in patru orase din Romania.


 
sdp ro

Ce facem?

In toate laboratoarele noastre oferim servicii de imagistica 2D si 3D cum ar fi radiografii si tomografii dentare si maxilo-faciale, fotografii dentare, analize cefalometrice si ghiduri chirurgicale folosind cele mai noi tehnologii si cele mai mici doze de radiatii...
Mai departe

Ce ne face diferiti?

Profesionalismul serviciilor noastre rezulta din urmatoarele:
- instruirea si evaluarea permanenta a personalului care realizeaza investigatiile
- supravegherea calitatii tuturor radiografiilor pe care le livram...
Mai departe

Cine este DigiRay?

DigiRay este o retea de laboratoare de radiologie dentara si maxilo-faciala prezenta prin sase centre in patru orase din Romania.

sdp ro

 

Contact Centre

Cluj Napoca

str. Observatorului nr. 1-3
0364.711.038
cluj@digiray.ro

str. Primaverii nr. 2
0364.711.035
cluj@digiray.ro

 

Sibiu

Calea Dumbravii nr. 61, ap. 1
0269.256.481
sibiu@digiray.ro

str. 9 Mai, nr. 29
0369.427.787
sibiu@digiray.ro


str. Strandului, nr. 10
0369.440.635
sibiu@digiray.ro

 

Targu Mures

str. Republicii nr. 1, 1/A
0365.730.787
tgmures@digiray.ro

 

B-dul 1 Dec. 1918, nr.206, ap.1
0365.434.738
tgmures@digiray.ro

 

Zalau

str. Tudor Arghezi nr. 2/A
0753.075.493
zalau@digiray.ro

 

Orar toate centrele:

Luni - Vineri: 08.00 - 20.00
Sambata: 9.00 - 13.00
Duminica - Inchis

Ce facem?

In toate laboratoarele noastre oferim servicii de imagistica 2D si 3D cum ar fi radiografii si tomografii dentare si maxilo-faciale, fotografii dentare, analize cefalometrice si ghiduri chirurgicale folosind cele mai noi tehnologii si cele mai mici doze de radiatii...
Mai departe

 

Programare

Cu ajutorul formularului poti face o programare la DigiRay. Te sunam noi inapoi!

Daca sunteti utilizator al aplicatiei de imagistica DigiRay, veti avea posibilitatea de a testa versiunea Full a programului de management dROOT, in perioada 1-15 Martie 2018. Pe langa functia de evidenta pacienti si imagistica, deja disponibila in contul dvs, veti putea experimenta uneltele administrative oferite de programul dROOT: programari pacienti, documentare clinica, statistici financiare, planuri de tratament in format 3D.

Upgrade-ul se va face automat in perioada 1-15 Martie 2018. Veti putea accesa aplicatia DigiRay cu noile unelte de management dROOT, in conditiile in care aveti deja un cont creat, in care va puteti loga cu datele dvs. de acces.

Daca nu aveti inca un cont creat in aplicatia DigiRay, va indemnam sa completati formularul de inscriere, pe care il gasiti aici, dupa care veti primi datele de acces in cel mai scurt timp.

aplicatie mobila digiray

1. Radiografia digitala panoramica

Radiografia panoramica (Ortopantomografia) furnizeaza medicului o imagine de ansamblu a dentitiei si a elementelor anatomice maxilo-faciale inconjuratoare. Aceasta radiografie se realizeaza inainte de orice tratament stomatologic, astfel incat medicul sa aiba o imagine completa a cazului pe care il trateaza, sa evalueze posibile leziuni inflamatorii sau dinti neerupti, structura osoasa de sustinere, articulatiile temporo-mandibulare, sa vizualizeze molarii de minte, rapoartele dintilor cu repere anatomice invecinate (nerv alveolar, sinus maxilar) sau posibile fracturi osoase maxilare sau mandibulare.

radiografie panormaica

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic (CBCT) este o tehnologie de ultima generatie in domeniul imagisticii ce permite vizualizarea in plan tridimensional a zonelor scanate. Folosind un fascicul conic de raze X, scanerul CBCT are nevoie de o unica rotatie in jurul pacientului pentru a prelua sute de imagini ale zonei de interes, acestea fiind apoi reconstruite cu ajutorul unui software de imagistica, in vederea obtinerii modelului virtual 3D al pacientului.

Cui se adreseaza

Ca tehnica, imagistica se adreseaza urmatoarelor categorii profesionale: stomatologi, ortodonti, chirurgi BMF, ORL-isti, studenti (medicina dentara, fizica medicala, inginerie medicala, etc).

Tehnologia CBCT (cone beam computer tomography)

Introducerea tehnologiei CBCT (tomografia computerizata cu fascicul conic*) in domeniul dentar si maxilo-facial a deschis orizonturi noi pentru utilizarea imagisticii tridimensionale (3D) ca instrument de diagnosticare si planificare a tratamentului pentru specialistii in endodontie, ortodontie, parodontologie, implantologie, chirurgie orala - maxilo-faciala si ORL.

“DigiRay vrea să ducă CBCT-ul dentar cât mai aproape de practicieni, să spargă bariera dintre tehnologie și medici.  În momentul de față, dacă un medic vrea să vadă un CBCT, are nevoie de un computer performant în cabinet, cu o placă grafică la fel de performantă, care să citească un CD sau sa descarce pe hard-disk-ul propriu volume mari de date. Problema este că această operațiune necesită o conexiune foarte bună la internet si destul  de mult timp pierdut în fața calculatorului, iar cabinetele stomatologice din România trăiesc din rulajul mare de pacienți.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.