Radiografie dentara, radiologie dentara si CBCT dentar - digiray.ro
Acasa

Cine este DigiRay?

DigiRay este o retea de laboratoare de imagistica maxilo-faciala prezenta prin sase centre in patru orase din Romania.


 
sdp ro

Ce facem?

In toate laboratoarele noastre oferim servicii de imagistica 2D si 3D cum ar fi radiografii si tomografii dentare si maxilo-faciale, fotografii dentare, analize cefalometrice si ghiduri chirurgicale folosind cele mai noi tehnologii si cele mai mici doze de radiatii...
Mai departe

Ce ne face diferiti?

Profesionalismul serviciilor noastre rezulta din urmatoarele:
- instruirea si evaluarea permanenta a personalului care realizeaza investigatiile
- supravegherea calitatii tuturor radiografiilor pe care le livram...
Mai departe

Cine este DigiRay?

DigiRay este o retea de laboratoare de radiologie dentara si maxilo-faciala prezenta prin sase centre in patru orase din Romania.

sdp ro

 

Contact Centre

Cluj Napoca

str. Observatorului nr. 1-3
0364.711.038
cluj@digiray.ro

str. Primaverii nr. 2
0364.711.035
cluj@digiray.ro

 

Sibiu

Calea Dumbravii nr. 61, ap. 1
0269.256.481
sibiu@digiray.ro

str. 9 Mai, nr. 29
0369.427.787
sibiu@digiray.ro

 

Targu Mures

str. Republicii nr. 1, 1/A
0365.730.787
tgmures@digiray.ro

 

Zalau

str. Tudor Arghezi nr. 2/A
0753.075.493
zalau@digiray.ro

 

Ce facem?

In toate laboratoarele noastre oferim servicii de imagistica 2D si 3D cum ar fi radiografii si tomografii dentare si maxilo-faciale, fotografii dentare, analize cefalometrice si ghiduri chirurgicale folosind cele mai noi tehnologii si cele mai mici doze de radiatii...
Mai departe

 

Programare

Cu ajutorul formularului poti face o programare la DigiRay. Te sunam noi inapoi!

Numele*
Telefon*
Punctul de lucru*

1. Radiografia digitala panoramica

Radiografia panoramica (Ortopantomografia) furnizeaza medicului o imagine de ansamblu a dentitiei si a elementelor anatomice maxilo-faciale inconjuratoare. Aceasta radiografie se realizeaza inainte de orice tratament stomatologic, astfel incat medicul sa aiba o imagine completa a cazului pe care il trateaza, sa evalueze posibile leziuni inflamatorii sau dinti neerupti, structura osoasa de sustinere, articulatiile temporo-mandibulare, sa vizualizeze molarii de minte, rapoartele dintilor cu repere anatomice invecinate (nerv alveolar, sinus maxilar) sau posibile fracturi osoase maxilare sau mandibulare.

radiografie panormaica

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic (CBCT) este o tehnologie de ultima generatie in domeniul imagisticii ce permite vizualizarea in plan tridimensional a zonelor scanate. Folosind un fascicul conic de raze X, scanerul CBCT are nevoie de o unica rotatie in jurul pacientului pentru a prelua sute de imagini ale zonei de interes, acestea fiind apoi reconstruite cu ajutorul unui software de imagistica, in vederea obtinerii modelului virtual 3D al pacientului.

Cui se adreseaza

Ca tehnica, imagistica se adreseaza urmatoarelor categorii profesionale: stomatologi, ortodonti, chirurgi BMF, ORL-isti, studenti (medicina dentara, fizica medicala, inginerie medicala, etc).

Tehnologia CBCT (cone beam computer tomography)

Introducerea tehnologiei CBCT (tomografia computerizata cu fascicul conic*) in domeniul dentar si maxilo-facial a deschis orizonturi noi pentru utilizarea imagisticii tridimensionale (3D) ca instrument de diagnosticare si planificare a tratamentului pentru specialistii in endodontie, ortodontie, parodontologie, implantologie, chirurgie orala - maxilo-faciala si ORL.

“DigiRay vrea să ducă CBCT-ul dentar cât mai aproape de practicieni, să spargă bariera dintre tehnologie și medici.  În momentul de față, dacă un medic vrea să vadă un CBCT, are nevoie de un computer performant în cabinet, cu o placă grafică la fel de performantă, care să citească un CD sau sa descarce pe hard-disk-ul propriu volume mari de date. Problema este că această operațiune necesită o conexiune foarte bună la internet si destul  de mult timp pierdut în fața calculatorului, iar cabinetele stomatologice din România trăiesc din rulajul mare de pacienți.

Asigurarea serviciilor medicale de calitate este prioritatea DigiRay si de aceea parerile  dumneavoastra referitoare la activitatea medicala sunt foarte importante. Va rugam sa bifati optiunea care corespunde cel mai bine opiniei dumneavoastra.

Cum apreciati profesionalismul tehnicianului radiolog cu care ati intrat in contact?*
Cum apreciati profesionalismul reprezentantului de marketing cu care ati intrat în contact?*
Cum apreciati calitatea investigatiilor furnizate de noi?*
Cum apreciati suportul nostru tehnic legat de serviciile conexe pe care vi le oferim (Project viewer, App DigiRay)?*
Cum apreciati timpul nostru de raspuns la eventualele probleme aparute?**
Cum apreciati accesibilitatea laboratoarelor noastre din punct de vedere al localizarii?*
Ati recomanda altor medici sa apeleze la serviciile noastre?*
Ce recomandari puteti face pentru imbunatatirea calitatii serviciilor medicale?
Verificare cod: